CamSharks Meisjes, Gratis seks cams, seks 24/7

Klantenservice

Als u vragen heeft met betrekking tot uw account, rekening, wachtwoord, of u loopt tegen een technisch probleem, kijkt u dan op onze hulppagina's en veelgestelde vragen.

Nieuw bij camsharks.net?

Welkom bij camsharks.net, de populairste website voor live camleden! U kunt met amateur acteurs/actrices chatten of met echte pornosterren terwijl u op webcam naar ze kijkt. De chats en video's op CamSharks zijn live (tenzij u een vooraf opgenomen optreden hebt geselecteerd), zodat u kunt chatten met de acteur/actrice, en hem of haar zien terugchatten en alleen voor u zien optreden!

Hieronder treft u enkele oplossingen tot de meest voorkomende problemen met het gebruik van camsharks.net en antwoorden op de meeste veelgestelde vragen. Neemt u bij vragen of kwesties gerust contact op met de rechtstreekse ondersteuning van de klantenservice.

Veelgestelde vragen

Welkom bij de veelgestelde vragen van CamSharks. Onze klantenservice heeft een aantal van de meest gestelde vragen samengesteld. Als u het antwoord op een van uw vragen of kwesties niet vindt, neemt u dan contact op met onze klantenservice om direct antwoord te krijgen.

Klantenservice

Als u nog andere vragen heeft die hier niet beantwoord zijn, of u heeft een technisch probleem, staat onze klantenservice 24 uur per dag, zeven dagen per week, en 365 dagen per jaar klaar om u te helpen.

Klantenservice facturatie

    Wij bieden discrete facturatie voor onze klanten. Mocht u besluiten om een van de duidelijk aangegeven betaalde diensten uw rekeningafschrift wordt een van de volgende opties:
  • ECHST.net
  • EPOCH.COM *ICFTECHNOL

Sluit uw account

Als u niet volledig tevreden bent met uw CamSharks ervaring, kunt u uw account sluit hier. Uw account kan op elk moment opnieuw worden geactiveerd in de toekomst.

Meer hulp nodig?

Rechtstreekse hulp

Klik hier om te chatten met onze support team.

Gratis

1-866-941-3982
of +1-206-438-0241 (buiten de VS)